Приховані налаштування Android, роблять смартфон зручніше

0
275

Смартфони на ОС Android випускаються в самих різних формах і розмірах, але всередині вони працюють з однієї і тією же базовою основою. Код Android містить налаштування, що дозволяють адаптувати смартфон до потреб конкретного користувача. На жаль, самі користувачі чомусь не поспішають налаштовувати смартфони під себе і просто користуються тим, що стоїть по дефолту. Ми зібрали деякі прості зміни, які допоможуть налаштувати смартфон так, щоб він працював швидше і краще.

Кастомный чорний список
Користуватися сторонніми додатками, які блокують певні контакти досить небезпечно — можна занести на смарт що завгодно. Та вони в принципі і зовсім не потрібні: неприємних абонентів Android дозволяє відправляти прямо в голосову пошту. Просто виберіть потрібний контакт і поставте в меню «Тільки голосова пошта».
Скрытые настройки Android, делающие смартфон удобнее android
Вільна пам’ять
Якщо на смартфоні стоїть операційна система Android 7.0 Nougat або більш пізня версія, ви можете скористатися функцією Smart Storage. Вона автоматично визначає дефіцит вільного місця і відправляє рідко переглядаються фото — та відеофайли в хмарне сховище.
Скрытые настройки Android, делающие смартфон удобнее android
Безпечний режим
Про цієї корисної функції чомусь знають небагато. Android дає користувачеві у будь-який момент перевести смартфон в режим Safe mode: операційна система завантажиться, відключивши всі сторонні програми. Це буде корисно, щоб з’ясувати, яке додаток призводить до зависання системи, або для пошуку того, що найбільше споживає ресурс батареї.