«А вам йде Великий!»: Ксенію Алфьорову вітають з другою вагітністю

0
591


Ксенія Алфьорова та Єгор Бероєв — одна з найкрасивіших пар в російському кінематографі. Обидва змогли реалізуватися в професії і заодно займаються благодійністю.
У минулому році Ксенія і Єгор стали опікунами підопічного їх фонду «Я є» Влада Сяноцької. У хлопця синдром Дауна і подружжя допомагають йому пристосовуватися до сучасного життя.
Також Алфьорова та Бероєв виховують спільну доньку — Євдокію.
Шанувальники пари дуже ретельно стежать за ними в соц мережах і миттєво реагують на нові фото.
Нещодавно особливу увагу шанувальників привернуло нове фото Ксенії. Актрису запідозрили у вагітності.
Вся справа в тому, що Алфьорова опублікувала фото, на якому позує в красивому облягаючому вечірнім платті зроблену у Великому театрі.
У підписі до фото актриса поділилася своїми враженнями від цього місця.
«Коли я вийшла на сцену Великого і подивилася в порожній зал, голова закрутилася і захотілося розридатися! Якесь космічне відчуття! Величезне палаюче простір перед тобою, так урочисто, сказати, що «дух захоплює», нічого не сказати. А сцена ще й під нахилом! Не уявляю як тут танцюють!».
Шанувальники у коментарях почали відразу ж нахвалювати актрису і засипали її безліччю компліментів. Але найуважніші зуміли розгледіти на фото трошки кругленький живіт.
«А вам идёт Большой!!»: Ксению Алферову поздравляют со второй беременностью
«Ксюша, ви чарівно свіжі! Але в районі живота якось об’ємно вийшло. Або округлився живіт?) Вас можна привітати?), Ксюша, а Вам йде Великий!!, Напевно чекаєте малюка «.
А адже все може бути. Можливо Ксенія подарує коханому чоловікові ще й сина?