Собчак прояснила ситуацію з розлученням: Жінка має право спати, з ким вона хоче

0
294


Телеведуча Ксенія Собчак вперше прокоментувала свої стосунки з Віторганом.
Після гучного скандалу з бійкою, який влаштував актор у столичному кафе з режисером Костянтином Богомоловим, приховувати сімейну проблему стало марно.
Ксенія зізналася, що зараз у її житті дуже непростий період, але обговорювати тему можливого розлучення з Максимом на всю країну вона відмовилася.
Собчак прояснила ситуацию с разводом:
Собчак озвучила тільки своє ставлення до чоловіка, адже він є батьком її сина Платона:
«Максим назавжди залишиться для мене людиною рідним, близьким, татом нашого улюбленого сина. У цьому сенсі ми назавжди з ним родичі і близькі люди. У Максима є діти від попереднього шлюбу. Чудові Поліна і Даня, з якими я сподіваюся, ми дружимо. У нього є колишня дружина, з якою я теж добре спілкуюся. Мені здається, незалежно від проблем, які є у людей є, потрібно залишатися людьми. Я точно зроблю все, щоб Платон був щасливий, любимо. Знав, що у нього є прекрасний тато і чудова мама»
Як наголосила телеведуча, сьогодні жінка має право спати і жити з ким хоче, хоча в Росії склалося різне ставлення до чоловіків і жінок.
«Адже У нас як: якщо чоловік зраджує, то значить він весь такий лихий коханець і мачо. А якщо жінка, то значить ми її останніми словами обзываем. Я вважаю, що, наприклад, «Анна Кареніна» — це найкращий твір Толстого. Він не побоявся показати життя жінки, і це за умови, що тоді адюльтер був чимось немислимим. І я рада, що зараз жінки мають право на щастя».
Нагадаємо, що Ксенії приписують роман з режисером Костянтином Богомоловим.
«Нехай люди обговорюють, що хочуть. Я вже точно не готовий це коментувати. І ви, як людина культурна, точно не будете це зі мною обговорювати. Є рамки, і кожна людина ставить межі того, що для нього неприйнятно. Є якісь особисті речі, які я не хочу обговорювати з людьми».
Зараз зоряна пара навперебій виставляє фотографії в соцмережах з Платоном, щоб показати громадськості свої ідеальні батьківські відносини.
Собчак прояснила ситуацию с разводом:
У соцмережах вони виставляють себе ідеальними батьками і публікують пости, дихають любов’ю до сина.
Собчак прояснила ситуацию с разводом:
Собчак прояснила ситуацию с разводом:
Адже обидва батьки розуміють, що у суді їм доведеться доводити, кому саме дістанеться опіка над дитиною, тому вже зараз вони намагаються оточити себе як можна великою кількістю відповідних фактів.