Особливості відпочинку на Лос Гигантес

0
283


На острові Тенеріфе є невелике курортне містечко, який, незважаючи на свою компактність, володіє масою переваг. Відмітна особливість містечка полягає в тому, що він знаходиться біля підніжжя гігантських стрімких скель, це зокрема вплинуло на його кліматичні умови і особливості відпочинку.Відправившись на цей курорт, людина може зробити свій відпочинок на Тенеріфе спокійним і при цьому дуже цікавим. Славиться місто своїми мальовничими пляжами, оскільки вони вкриті вулканічним піском, відповідно, мають нехарактерний темно-сірий колір. Крім того, що такі пляжі виглядають дуже незвично і колоритно, вони ще володіють цілющими особливостями, що ще більше привертає увагу туристів до курорту.
Особенности отдыха на Лос Гигантес авиатур
Особливості відпочинку
Враховуючи цілющі особливості Лос Гигантес, там відпочиває дуже багато людей, які хочуть покращити своє здоров’я. Більш того, в місті все продумано для комфорту людей з обмеженими здібностями, це також можна внести до числа його переваг. Підійде цей курорт для любителів морських розваг, оскільки там є власний порт, де можна поплавати на катері, взяти в оренду катамаран, насолодитися морськими прогулянками або просто порибалити.
Оскільки Лос Гигантес характеризується тихим і спокійним відпочинком, туди в основному відправляються відпочиваючі з дітьми і літні люди. Галасливих дискотек і численних барів в місті не зустріти, оскільки він веде розмірене і утихомирену життя. Місто популярне серед туристів різних національностей, особливо багато там німців, англійців і французів. Ще однією перевагою відпочинку на цьому курорті є його доступність. Незважаючи на те, що там є багато різних готелів, всі вони порівняно доступні. Тобто фешенебельні готелі, що мають п’ять зірок, там знайти дуже складно. Найчастіше там можна зустріти невеликі, і відповідно, недорогі готелі.
Розваги
Те, що Лос Гигантес веде спокійний і умиротворений спосіб життя, не означає, що там можна весело провести час. Тобто, відправившись туди, можна зробити відпочинок на Тенеріфе різноманітним. Океан, пляжі і мальовничі пейзажі – це далеко не все, що пропонує своїм гостям це невелике курортне місто.
Особенности отдыха на Лос Гигантес авиатур
Особенности отдыха на Лос Гигантес авиатур
Особенности отдыха на Лос Гигантес авиатур
Для того щоб скрасити свою відпустку, можна вирушити на морські прогулянки або на огляд визначних пам’яток, яких в околицях Лос Гигантес досить багато. Окремої уваги заслуговує село Маска, яка знаходиться недалеко від міста, це дуже цікаве місце, відвідування якого нікого не залишить байдужим.