Графіті, останній кліп і слова батька: як прихильники і близькі прощаються з Децлом

0
298


У день похорону російського реп-виконавця Кирила Толмацкого, трагічно пішов з життя на 36-му році життя, на його офіційному Youtube-каналі було опубліковано останнім музичне відео музиканта на трек Inferno. Примітно, що в кліпі не пролунало жодного слова, а сам Децл за всі чотири хвилини з’явився лише одного разу — вже ближче до кінця ролика.
Кирило планував сьогодні відкрити це експериментальне відео, встигнувши завантажити раніше тизер. Тут він виступив у ролі композитора,
— сказано в описі до кліпу.


Цікаво, що спочатку трек, як і вся платівка, повинен був називатися «Метемпсихоз», що в перекладі з давньогрецького означає реінкарнацію, повторне переселення душ у цьому віддані шанувальники репера, переконані, що насправді він все ще живий, розгледіли таємні знаки.
Граффити, последний клип и слова отца: как поклонники и близкие прощаются с Децлом новости
Кадр з кліпу Inferno
Граффити, последний клип и слова отца: как поклонники и близкие прощаются с Децлом новости
Граффити, последний клип и слова отца: как поклонники и близкие прощаются с Децлом новости
Напередодні прощання з Кирилом Толмацким на одній з будівель в місті Сочі з’явилося велике графіті з його зображенням. Портрет репера супроводжує напис «Хто ти?» — саме так називається одна з пісень з її дебютного альбому.
Граффити, последний клип и слова отца: как поклонники и близкие прощаются с Децлом новости
Сьогодні за кілька годин до початку церемонії прощання з Децлом (на неї, до речі, прийшли тисячі шанувальників і багато знаменитостей, серед яких були Баста, Тіматі та інші) на сторінці його батька в Instagram був опублікований пронизливий пост, в якому він зізнається, що любить його, а також просить у нього пробачення.
Так ми з тобою і не поговорили… Більше всього на світі я боявся, що ти не прийдеш на мої похорони… Мої спроби почати спілкування з тобою були суцільним провалом. Я так і не дізнаюся, чому ти не зробив крок назустріч… Я дуже любив тебе, не розумію, навіщо ти наговорив багато дивних речей в мою адресу… Життя зробила так, що ховаю тебе я… Вибач мене, може бути, я дійсно був поганим батьком? Але знай — моя любов до тебе безмежна. Діти — це втілення мрії батьків, я пишаюся тобою! Серце розривається від любові і болю…. Ось такий хріновий лютий…
— висловив свої почуття Олександр Тлумацький.

Нагадаємо, що репер Децл помер 3 лютого після свого концерту в Іжевську. За попередніми даними, серце реп-виконавця зупинилося в гримерці через кілька хвилин після закінчення виступу. Однак реальна причина стане відома після проведення експертизи, результати якої будуть опубліковані тільки через 2 тижні.
Кирило Тлумацький буде похований сьогодні о 15:00 на П’ятницькому кладовищі міста Москви. У реп-виконавця залишилися дружина і 13-річний син.