10+ відомих батьків, які самі виростили своїх дітей

0
288


У сучасному світі часто можна зустріти мам, які самостійно виховують своїх дітей, а от батьки, які самі справляються з батьківськими обов’язками, — досить рідкісне явище. Хоча тенденція простежується цілком певна: чоловіки все частіше готові брати на себе турботу про дітей.
Shnyagi.Net зібрав історії зіркових батьків, які з різних причин самостійно виростили своїх дітей. Хтось вирішив виховувати дитину самостійно, за власним вибором, хтось- після розлучення з дружиною, а комусь довелося пережити трагічні обставини.
Ліам Нісон
10+ известных отцов, которые в одиночку вырастили своих детей интересное
10 років тому дружина актора Ліама Нісона Наташа Річардсон, катаючись на гірськолижному курорті, впала і сильно вдарилася головою. Через кілька днів вона померла. Нісон залишився один з 2 синами 12 і 13 років: Деніелом і Майклом. Сім’я важко переживала трагедію, але все-таки впоралася з втратою. Ліам Нісон присвятив своє життя дітям і більше не одружився.
Пірс Броснан
Після весілля з актрисою Кассандрою Харріс Пірс Броснан усиновив 2 її дітей: Шарлотту 9 років і Крістофера 8 років. Через 3 року у подружжя народився син Шон. Пізніше в сім’ї сталася трагедія: дружина Броснана померла від раку. Актор кілька років ростив дітей самостійно і не планував одружитися знову. Тим не менш у 1994 році він познайомився з журналісткою Кілі Шей Сміт, у 2001 році вони офіційно оформили стосунки. У подружжя є 2 синів: Ділан і Періс.
Ніколас Кейдж
Син Ніколаса Кейджа Уестон народився в 1990 році. На матері дитини актор не був офіційно одружений, і незабаром пара розпалася. Щоб отримати право виховувати своє чадо, Кейдж повинен був передати колишній подрузі будинок у Голлівуді. У результаті суперечка вдалося вирішити, і Ніколас Кейдж отримав можливість жити з сином. Зараз Уестон 28 років, він музикант і актор-початківець. Нещодавно у нього народився син.
Джордж Лукас
10+ известных отцов, которые в одиночку вырастили своих детей интересное
Творець легендарної саги «Зоряні війни» Джордж Лукас багато років самотужки виховував 3 прийомних дітей. Аманду вони удочерили ще з дружиною, але після розлучення дівчинка залишилася з батьком. Пізніше він взяв на виховання дівчинку Кеті і хлопчика Джетта. До речі, всі вони знялися в невеликих епізодах «Зоряних воєн». Джордж Лукас знову одружився тільки в 2013 році. Його дружиною стала голова ради директорів DreamWorks Меллоди Хобсон, незабаром у пари народилася дочка.
Аль Пачіно
10+ известных отцов, которые в одиночку вырастили своих детей интересное
Аль Пачіно — батько 3 дітей, при цьому офіційно ніколи не був одружений. Старша дочка Джулі народилася в 1989 році, а в 2001 році актриса Беверлі д’анджело народила Аль Пачіно двійнят: Олівію і Антона. Через кілька років пара розпалася, але батьки зберегли спільну опіку над дітьми, тому вони проводять однакову кількість часу як з матір’ю, так і з батьком. Актор завжди намагався складати свій робочий графік таким чином, щоб більше часу проводити з дітьми.
Колін Фаррелл
10+ известных отцов, которые в одиночку вырастили своих детей интересное
Колін Фаррелл виховує синів: 16-річного Джеймса і 10-річного Генрі. Перший син з’явився від моделі Кім Борденейв, але стосунки не склалися. Тим не менш Колін заявив, що буде довічно забезпечувати сина. У 2009 році у Фаррелла народився другий син, Генрі Фаррелл. Його матір’ю стала польська актриса, з якою Колін досить швидко розлучився.
Ленні Кравіц
10+ известных отцов, которые в одиночку вырастили своих детей интересное
Музикант Ленні Кравіц після розлучення став самостійно виховувати дочка Зої. Зі своєю дружиною Лізою Боні він прожив 3 роки. У батьків були рівні права на дочку, але коли Зої виповнилося 11, вона переїхала жити до батька. Зараз Зої Кравіц — відома актриса і модель. Батько і дочка часто з’являються разом на світських заходах.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду — багатодітний батько. У 2010 році першого сина відомому футболісту народила сурогатна мати. Його назвали Кріштіану. У 2017 році в родині спортсмена з’явилися ще й близнюки: дочка Єва і син Матео. Зараз Роналду готується до весілля зі своєю подругою, моделлю Жоржиной Родрігес. Нещодавно у пари народилася дочка, Алана Мартіна.
Норман Рідус
10+ известных отцов, которые в одиночку вырастили своих детей интересное
Зірка серіалу «Ходячі мерці» Норман Рідус вже багато років виховує сина Мінгусом поодинці. Він зустрічався зі своєю подругою, супермоделлю Хеленою Крістенсен, близько 5 років, але пізніше їх дороги розійшлися. Пара оформила спільну опіку над дитиною, але син велику частину часу жив з батьком у Лос-Анджелесі. Зараз Мингусу вже 20 років. Кілька років тому Норман Рідус став зустрічатися з актрисою Діаною Крюгер у 2018 році у них народилася дочка.
Юрій Мороз
Відомий режисер Юрій Мороз залишився один з донькою Дашею в 2000 році. Його дружина, актриса Марина Левтова, загинула, катаючись на снігоході. Даші на той момент було 16 років. Виховувати дочку-підлітка самостійно було непросто, але Юрій Мороз вирішив захопити її кіно і почав знімати у своїх фільмах. Пізніше Дар’я Мороз стала відомою актрисою.
Костянтин Хабенський
Актор пережив справжню трагедію: у 2007 році у його дружини Анастасії була діагностована пухлина головного мозку. Страшна новина прийшла одночасно із звісткою про вагітність. На жаль, дружину Хабенського врятувати не вдалося, але вона народила здорового хлопчика Івана. Ростити сина Костянтина допомагали його мама і теща. Зараз Івану 12 років, він з бабусею живе в Іспанії. Костянтин Хабенський знову одружився тільки в 2013 році на актрисі Ользі Литвинової. 3 роки тому у них народилася дочка Олександра.
Яка з цих історій вразила вас найбільше?