Бувають жінки, яким вже не страшно не подобається чоловікам

0
258

У світі існують особливі жінки, які вже нічого не бояться. Вони не прагнуть відповідати чиїмось очікуванням, не боятися визнати свою необізнаність в деяких питаннях. Вони не печуть «Наполеон» або плов, так як не вміють цього, але такий стан справ вже давно не турбує їх. Малювання стрілок давно не турбує таких жінок.

Якщо ця жінка не почула чи не зрозуміла вираз співрозмовника, то вона не боїться перепитати. До того ж їх не бентежить поява зморшок, сивини. Справжня краса знаходитися всередині, тому вони можуть дозволити собі прояв таких емоцій, як сміх, сльози, переживання. Нерозуміння колег, друзів, знайомих або домочадців часто супроводжує цим жінкам, але вони давно перестали дивуватися цьому.
Такі жінки давно не звертають увагу на мите, чищенное, з глютеном або холестерином. При необхідності можна поїсти навіть посеред ночі. Вони відмінно знають, що пити і курити – це не шкідливо. Набагато сумніше – не дихати або не хотіти.
Цим жінкам завжди є що сказати і про що помовчати. Їм абсолютно неважливо, як сприймуть їх оточують. Вони перестали здаватися і почали бути.
Якщо коханий прийшов пізно, вони не будуть влаштовувати скандал, адже головне, що він поспішав додому. Такі дами не будуть накручувати себе, локони, оточуючих.
Гіркий шоколад їм здається солодким. Особистості, які вже нічого не бояться, вміють цінувати кожну мить свого життя. Вони займаються своєю справою, віддаючись цьому всім серцем і душею. Вони поважають батьків і не бояться померти.
Їм просто пізно боятися. Коли така жінка з’являється на життєвому шляху, її треба цінувати і поважати, так як це справжній подарунок Долі.