Якщо тобі дуже хочеться відбивних, та руки бруднити не хочеться, цей рецепт тобі сподобається. Трохи меду з гірчицею і майонезом, щіпка солі і перцю зроблять свою справу. Просто постав все в духовку на півгодини, і вечеря готова. Ніякої зайвої метушні і миття посуду, а всі інгредієнти є в холодильнику.
Рецепт курячих відбивних в духовці
Поки ти дивишся улюблений серіал, відбивні готуються в духовці… І не треба над ними пихкати. Редакція «Так Просто!» розповість тобі, як приготувати смачні відбивні без яєць та борошна. Цей рецепт підкорить будь-якого чоловіка.
Інгредієнти
3 шт. курячого філе
40 г меду
30 г гірчиці
3 зубчики часнику
50 г майонезу
10 г червоного меленого перцю
5 г паприки
30 г соняшникової олії
сіль за смаком
Приготування
Для початку приготуємо маринад. Змішай гірчицю, майонез, червоний перець, соняшникова олія, паприку.
Часник дрібно наріж або розчавити пресом. Додай часник до решти інгредієнтів. Додай сіль і ретельно все перемішати.
Промий гарненько курячу грудку і промокни її паперовим рушником.
Поріжте філе на тонкі шматочки і відбий через харчову плівку.
Відбите м’ясо поклади в глибоку ємність і залийте маринадом. Щоб м’ясо добре просочилося, в маринаді йому потрібно полежати 1-2 години.
Через 2 години накрий деко папером для випікання і розклади замариноване м’ясо.
Випікай відбивні з курячого філе в духовці 45 хвилин при 180 градусах.
Їжа богів готова! Діставай швидше і з’їж цей делікатес з овочевим салатом. Ех, цей аромат будуть чути всі сусіди. Включи витяжку, щоб вони не з’їли мяско раніше за тебе.
Можна запекти курячі відбивні з картоплею в духовці, так у тебе вийде повноцінне ситне блюдо, та ще й картопелька просочиться курячим соком… Смакота! Приємного апетиту.
Розкажи друзям в соцмережах про це приголомшливий рецепт.