У свій день народження Віра Брежнєва знялася топлес

0
421

3 лютого співачка і дружина Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва відзначила своє 37-річчя.
Озираючись назад… так вона приймала привітання під своїм відеороликом з Мальдів, на якому постала перед шанувальниками топлес.



«Спасибі вам, мої чудові, люблячі серця! Вчора я провела свій День так, як хотіла, у вузькому колі близьких людей і без інтернету. І тільки ввечері, коли всі вже спали, захлинаючись прочитала вітання! Мене накрило ще однією хвилею тепла, приголомшливою світлої енергії і ЛЮБОВІ! Спасибі вам за те, що я відчула вчора, і справа навіть не в кількості привітань (хоча їх було непристойно багато), а в тому, який зміст вони в собі несуть!!!!! Це моя рушійна сила. Спасибі вам за те, що ви зі мною, що ви у мене є! І нехай всі приголомшливі побажання здійсняться у моєму житті, а вам повернуться з потрійною силою!! — підписала Віра ролик.
Привітали Брежнєву і деякі колеги по шоу-бізнесу.
З Днем Народження, Віра! Будь щаслива!
— написав у своєму блозі Сергій Лазарєв, поділившись з передплатниками спільною фотографією зі співачкою.
В свой день рождения Вера Брежнева снялась топлес вера брежнева
Не забув відзначити важливу дату в своєму Instagram і Костянтин Меладзе — як і належить композитору і продюсеру, він звернув увагу передплатників на творчість своєї дружини.
На завершення цього чарівного дня згадаємо одне з самих зворушливих виступів Віри,
— написав Меладзе під відео з піснею «Відлига».

Невідомо, чи були присутні на дні народження дочки Віри, 17-річна Соня і 9-річна Сара, — в кадр дівчинки не потрапили, але в стороні від свята старша дочка не залишилася. У себе на Instagram Соня привітала маму зі святом, поділившись архівної фотографією.
З днем народження мамо, я тебе люблю!
— написала Соня.
В свой день рождения Вера Брежнева снялась топлес вера брежнева