Ми з подругою думали, що це байкерські байки, а виявилося – чиста правда!

0
264


Є у мене брат Коля, старший на 9 років. Мені зараз 17, а йому 26. Він учився в Пітері на програміста, там і залишився жити і працювати. А ще, захопився мотоциклами і зараз він самий справжній байкер на прізвисько Сережка (у вусі носить срібну сережку).
Купив собі Коля мотоцикл Yamaha R15, мама, коли дізналася ціну, за серце схопилася! Але Коля добре заробляємо, нам з мамою кожен місяць гроші висилає – ще одну мамину зарплату. А я в кулінарному коледжі вчуся, на кондитера, в кафе підробляю.
І ось одного разу Коля зателефонував і повідомив, що вони з друзями-байкерами будуть їхати на якийсь зліт повз нашого містечка, і він з одним Білою Вороною заскочить до нас додому на пару годин. Сказав, що покатають нас з мамою, щоб ми знали, як це класно.
Мама відразу перехрестилася і заявила, що ні за що в житті не сяде на мотоцикл.
Загалом, я запросила подружку Лерку за компанію, вона нам допомогла частувань наготувати, щоб і за столом посидіти, хлопцям з собою дати.
А ще ми з подружкою залізли в інтернет і начиталися всякого про байкерів. Особливо нас вразило – вони щиро вважають, що у мотоциклів є душа!
Приїхав Коля з колоною байкерів близько обіду. Такого рокоту наш сонний містечко ще не чув ніколи. Люди трохи з вікон не вивалювалися подивитися на це. Коля і його друг заїхали до нас у двір, а решта поїхали далі, покружлявши по місту.
Було багато радості, мама плакала від щастя, а ми з Валерією не могли на мотоцикли намилуватися – краса невимовна.
Біла Ворона виявився Льохою, він теж програміст, а байк у нього – Кавасакі.
Після обіду, до речі, наш з Валерією торт хлопці дуже хвалили, вони запропонували покатати нас по місту. Коля хотів показати одному озеро, де він завжди рибалить.
Мама попричитала трохи про небезпеки, але пустила.
І тут я побачила те, про що ми читали. Перед тим, як сісти на свій мотоцикл на прізвисько «Рваний», Коля погладив його і тихенько запитав, чи можна покатати дівчину (Лерку), а Біла Ворона щось прошепотів своєму і потім сказав, що його «Захар» згоден.
Ми з подружкою були в шоці! Як це розмовляти з залізною машиною?!
Поїздка була просто шикарною, вже біля озера ми стали розпитувати про «душу мотоцикла» і хлопці розповіли, що вони відчувають, що байк хоче. Привели багато історій, коли мотоцикл відмовлявся їхати і вдавалося уникнути різних неприємностей. Коля сказав, що його Рваний не кожну дівчину дозволяє катати. Одна його пасія навіть сильно образилася, що він не дав їй навіть сісти на сидіння.
Загалом, байкерські історії – не така вже й вигадка!
А у Валерії з Колею щось, здається, намічається. По інтернету кожен день переписуються…