У мене починається нова ера творчості: в мережі опубліковано останнє інтервю Децла

0
273

Минулої неділі після концерту від зупинки серця помер 35-річний Кирило Тлумацький, більш відомий як Децл. Телеканал «Муз-ТВ» опублікував останнє інтерв’ю репера, яке він дав за тиждень до смерті.
У студії програми «PRO-новини» Децл розповів, що у нього дуже віддані шанувальники, які будуть слухати його і через 20 років. «Мій слухач — йому від 30 до 40. Основна частина цих людей як раз встає на ноги, у них сформувалися сім’ї і бізнес, тому у мене нова ера творчості починається», — заявив він.
Децл також відверто розповів про свої втрачені можливості. За його словами, у свій час він жив у Брукліні протягом місяця, щоб зустрітися з дуже серйозним менеджером, однак під час зустрічі Кирило Тлумацький розкритикував творчість популярного репера Ліл Вейна.

«Негативно відповів, і у мене зірвалася зустріч ціла з лейблом (я повинен був підписатися на Bad Boy Records). З іншого боку, все, що не робиться — все на краще», — зазначив він.
Також артист зізнався, що в його житті було кілька моментів, за які йому тепер соромно. «Але це мій шлях. І на помилках ми вчимося. Той шлях, який вибрав я, не кожен захоче вибрати для себе. У мене були певні можливості, на які я забив, і вирішив піти складним шляхом», — заявив Кирило Тлумацький.
За словами репера, на відміну від багатьох представників російської естради, йому не властиво лукавство. «Я не готовий лицемірити, а в шоу-бізнесі це важливий момент, особливо якщо ти збираєшся в топи. Там треба посміхатися, лицемірити тощо. Це не мій стиль», — сказав Децл.