Місце вибрано невипадково: стали відомі причини спішного вінчання Кончаловського і Юлії Висоцької

0
339

Незважаючи на 36-річну різницю у віці та те, що закоханих практично кожен рік розводять заздрісники, Кончаловський і Висоцька все ще разом. Більше того, нещодавно вони зважилися скріпити союз перед Богом, довели свою любов в стінах церкви і повінчалися. Таїнство було секретним, на ньому був присутній вузьке коло дорогих людей сімейної пари.

Вінчання відбулося в Троїцькому соборі Псковського Кремля 20 січня. Було ясно, це місце вибрано невипадково. Вже після церемонії 81-річний Кончаловський визнав його винятковим. Вінчав провідну і режисера друг сім’ї і духівник Володимира Путіна митрополит Псковський і Porkhovsky Тихон.
Место выбрано неслучайно: стали известны причины спешного венчания Кончаловского и Юлии Высоцкой
Серед запрошених були тільки близькі друзі і родичі: Микита Міхалков — молодший брат Андрія Сергійовича, директор компанії «Їмо вдома» Євген Степанов, син пари Петро і його хрещений Володимир Нікітін. Все було не більше десяти осіб. До речі, решти дітей на церемонії не виявилося. «Про те, що папа вінчався, я дізналася з Інтернету. Ми добре спілкуємося, але він мені нічого не сказав. Напевно, це все-таки їх з Юлією особиста справа. Перше, про що подумала, побачивши новини: як здорово, що подія сталася в такий приголомшливо красивій обстановці!», — сказала Даша, позашлюбна дочка Кончаловського від актриси Ірини Бразговки в інтерв’ю starhit.ru.
Место выбрано неслучайно: стали известны причины спешного венчания Кончаловского и Юлии Высоцкой
Інших дітей Андрія Сергійовича — Єгора, дочок Наталі, Олександри, Олени та спільної з Юлією 19-річної Марії — теж не було. Біле плаття і фату для 45-річної Висоцької підготував модний художник по костюмах Дмитро Андрєєв. Він створював образи для відомої картини Кончаловського «Рай», заради якої зірка в 2016 році обстригла волосся і поголила голову. Першим в Троїцькому соборі за 30 хвилин до початку з’явився фотограф, слідом — інші гості.
Место выбрано неслучайно: стали известны причины спешного венчания Кончаловского и Юлии Высоцкой
Закохані зробили все, щоб їх не помітили випадкові спостерігачі. На різних машинах вони під’їхали впритул до ганку, а після дійства досить швидко ретирувалися. Тільки Режисер ненадовго залишився за гостями, перекинутися кількома словами. «Син пари Петро стояв трохи віддалік від решти, просив випадкових свідків не робити знімки. Вінчання тривало близько 40 хвилин, в самому кінці Юлія навіть розплакалася», — розповів випадковий очевидець події. На наступний день подружжя полетіли в Париж, де зупинилися в розкішному готелі неподалік від Єлисейських полів і відсвяткували подію в затишному ресторані. Для чого роблять такий потаємний крок? Можливо, це віра в диво. Пара зважилася на нову сходинку у відносинах. Адже далеко не кожен зможе поклястися у вічній любові один одному стоячи перед Богом.