Анджеліна Джолі прилетіла в Бангладеш з гуманітарною місією

0
294


Останнім часом і в своєму житті у Анжеліни Джолі вистачало проблем: 43-річна актриса витратила чимало часу і сил, щоб нарешті домовитися зі своїм колишнім чоловіком 55-річним Бредом Піттом про спільну опіку над дітьми. Втім, після цього екс-пару знову застукали разом в одному з офісних будівель Лос-Анджелеса — і все це на тлі чуток про роман Пітта з 43-річною Шарліз Терон!
Але в цих перипетії особистого життя Джолі явно не забула й про потреби інших людей. Так, вчора знаменитість, яка є посланцем ООН у справах біженців, прилетіла в Бангладеш, де відвідала табір мусульман рохінджа.
Анджелина Джоли прилетела в Бангладеш с гуманитарной миссией новости
Анджеліна Джолі
Актриса давно відома своєю благодійною діяльністю і, вирішивши власні проблеми, схоже, стала знову допомагати тим, хто знаходиться у важкій ситуації. Представники цієї народності втекли з сусідньої М’янми в серпні 2017-го, після початку військових дій. Зараз у таборі проживає близько 730 000 чоловік.
Анджелина Джоли прилетела в Бангладеш с гуманитарной миссией новости
Одягнена в чорну хустку, Джолі ознайомилася з станом справ на кордоні двох держав, а також оцінила гуманітарну ситуацію — потік беженецев виснажила ресурси Бангладешу. Анджеліна, яка вже відвідувала представників гнаного народу рохінджа в 2015 році і в 2006 році в Індії, також виступила з промовою прямо на території табору.
Так, стало відомо, що ООН збирається закликати до збору коштів на надання допомоги біженцям — організація говорить про те, що потрібно близько одного мільярда доларів.
Анджелина Джоли прилетела в Бангладеш с гуманитарной миссией новости
В рамках свого візиту Джолі планує зустрітися з прем’єр-міністром Шейх Хасиной та іншими високопоставленими посадовими особами у місті дакка, столиці Бангладешу.
Джолі безперечно зможе донести, який переживає глибоку кризу рохінджа, і ми сподіваємося, що гуманітарне співтовариство зверне на це увагу,
— заявив комісар місцевої Комісії у справах біженців та репатріації Абул Калам.
Анджелина Джоли прилетела в Бангладеш с гуманитарной миссией новости
Нагадаємо, голлівудська знаменитість ніколи не боялася відвідувати самі неблагополучні і нестабільні регіони світу. Так, з місіями ООН вона вже бувала в Іраку, Лівані, Йорданії, Сирії та інших країнах.